Wie ben ik

En hoe kan ik jou helpen!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Je weet het zeker: met jouw product (of dienst natuurlijk) ga je de wereld veroveren. De plannen zijn uitgewerkt, alle (eventueel) verplichte testen uitgevoerd; het is alleen nog de vraag hoe jij jouw klanten of opdrachtgevers gaat bereiken, want een nieuw product verkoopt zichzelf natuurlijk niet zomaar. Hiervoor is een goede marktbenadering essentieel. Hoe dat in zijn werk gaat, kan ik jou vertellen in een vrijblivend gesprek. Vraag je eens af: hoe zet ik effectief een product in de markt?

Ik kan je wel wat verklappen, het antwoord ligt wellicht een beetje voor de hand, namelijk hoe jij het 'probleem' van deze klant gaat oplossen. Zorg ervoor dat je deze belangrijkste uitgangspunten kort en bondig in kaart brengt. Ook erg belangrijk: dat je de taal van de doelgroep spreekt. Ik help je daarbij.

Dromen, denken, doen

Finetunen. In de racewereld is finetunen van de auto het meest belangrijkste voor dat de auto de race start. Dit geld ook voor jouw product. Een marktonderzoek brengt de belangrijkste kansen en risico's in kaart, maar dit geeft jou natuurlijk nog geen honderd procent garantie op succes. Een goede manier om te kijken of het product klaar is om gelanceerd te worden of dat er hier en daar nog wat 'finetuning' moet plaatsvinden, is door een testperiode in te plannen. Ik help jou hiermee.
'Less is More'. Deze uitspraak is wel vaker van toepassing op ondernemerszaken, maar slaat de spijker op zijn kop wanneer het gaat om het in de markt zetten van een product. Hoeveel voordelen jouw product of dienst de koper ook kan bieden: het is vaak beter om te je te (durven) beperken tot juist die voordelen die jouw doelgroep het belangrijkst vindt en waarmee jij je als ondernemer het beste kunt onderscheiden van de concurrentie.
Ik ben Erwin De Roode, Sales Entrepreneur. Ik ben geboren en opgegroeid in de provincie Zuid-Holland. Een vriendin, dochtertje van 9 en ben een echte levensgenieter. Veel passies, waaronder reizen, koken, racen, familie, vrienden en sociolizen.

Sinds 2004 ben ik oprichter en eigenaar van Erwin de Roode Consulting. Mijn bedrijf is vooral bezig met de ondersteunende functies binnen een bedrijf of afdeling. Het Horeca bedrijfsleven is een van mijn passies en ik mag zeggen dat ik de mensen zowel voor als achter de toonder uitstekend versta. Ik help 'startende' ondernemers hun passie, doel en visie te bereiken doormiddel van mijn zeer effectieve stappenplan toe te passen.

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op en maak jou droom werkelijkheid!

Mijn skills

Betrouwbaar
100%
Conceptueel Vermogend
96%
Creatief
94%
Gedreven
100%